top of page

In the Winning Mood

1001004010290891.jpg

Wat een geweldige prestatie! Kijk eens om je heen, het publiek is helemaal in extase, het gaat helemaal uit zijn dak. Wat een karakter heb je hier vandaag getoond, de gehele wedstrijd een onverstoorbare, oppermachtige uitstraling: je zat de hele wedstrijd ‘in the winning mood’. Dat maakt dat er maar één iemand kon winnen vandaag, en dat ben jij!

 

In the winning mood laat je zien hoe je je eigen stemming zodanig kunt beïnvloeden dat je ‘in the winning mood’ raakt en de overwinning naar je toe kunt trekken. Het boek helpt je helder te krijgen wat je echt wilt. Het helpt je gebruik te maken van het principe van aantrekkingskracht en je successen al voor je te zien door ze te visualiseren, en het leert je erop te vertrouwen dat je alles kunt realiseren wat je werkelijk wilt. Succes dwing je af met je denk- en je doekracht. Jouw winnende stemming brengt je de overwinning – want wat je uitzendt, trek je aan.

 

De voorbeelden komen uit diverse sporten, met een accent op balsport, maar zijn ook uitstekend te gebruiken voor alle andere takken van sport.

 

Dit boek is primair geschreven voor de grensverleggende trainer/coach. Daarnaast is het boek ook geschikt voor de sporter die geïnteresseerd is in de invloed van mentale kracht op de sportprestatie.

In the Winning Mood

 

Releasedatum: 18-11-10

Uitgever Boom-Nelissen

Auteur: Robin Joostens

Het Coachingsmethoden Boek

Het Coachingsmethoden Boek is samengesteld door top professionals in het vak. Het laat het beste zien van wat zij in huis hebben.
 

Coaching heeft de laatste decennia een enorme vlucht genomen en is niet meer weg te denken uit het (werkende) leven van veel mensen. Het Coachingsmethoden Boek brengt het brede en groeiende vakgebied in kaart. Het biedt een inhoudelijk en compact overzicht van 51 traditionele en nieuwere coachingsmethoden. Wie zich wil verdiepen in coaching heeft met dit boek een parel in handen.

coachingsmethodieken boek.jpg

Het Coachingsmethoden boek

 

Releasedatum: 2011

Uitgever Boom-Nelissen

Co-Auteur: Robin Joostens

coachingstechnieken boek.jpg
Het Coachingstechnieken Boek

Het groeiende vakgebied coaching is niet meer weg te denken uit het (werkende) leven van veel mensen. De inzet van verschillende coachingstechnieken helpt coaches om nog beter in te spelen op de vragen van coachees. Het Coachingstechnieken Boek is een compact en bruikbaar overzicht van zowel traditionele als nieuwere coachingstechnieken.

Het Coachingstechnieken boek

 

Releasedatum: 21-06-12

Uitgever Boom-Nelissen

Co-Auteur: Robin Joostens

Het Coachingsinstrumenten Boek

Het Coachingsinstrumenten Boek is samengesteld door top professionals in het vak. Het laat het beste zien van wat zij in huis hebben.


Coachingsinstrumenten ondersteunen coaches bij het uitoefenen van hun vak, in elke fase van het coachingsproces. Dit boek biedt een compact en bruikbaar overzicht van vijftig coachingsinstrumenten. Het is het logische vervolg op zijn twee succesvolle voorgangers: Het Coachingsmethoden Boek en Het Coachingstechnieken Boek.

Het Coachingsinstrumenten boek

 

Releasedatum: 03-10-13

Uitgever Boom-Nelissen

Co-Auteur: Robin Joostens

 

coachings instrumenten boek.jpg
bottom of page