top of page
RJ coffee.jpg

Robin Joostens is inmiddels 21 jaar gepassioneerd ondernemer in zijn eigen coachingsbedrijf. Hij is reeds 28 jaar actief als coach | profiler | inspirator | spreker en ontwikkelingsbegeleider. Hij geeft inspirerende bewustmakende consulten, clinics, lezingen en gastcolleges voor particulieren, ondernemingen, onderwijs en topsport omgevingen.
Zijn kracht is om je op een inspirerende wijze sterker te maken. Door je inzicht te geven in wie je bent, wat je unieke talenten zijn en hoe je daarin kunt excelleren. Hij reikt je levens veranderende vernieuwende ideeën aan en helpt je bij het realiseren van doorbraken op weg naar succes.

 

Robin beschikt over een specifiek talent welke hij heeft ontwikkeld tot een techniek waarmee hij in een oogwenk de kern weet te raken van iedere persoonlijkheid. Hiermee heeft hij razendsnel 'in the picture' hoe de persoon, het team en de organisatie in elkaar steekt.

 

Met zijn nuchtere, intuïtieve, inspirerende en humorvolle aanpak slaat hij een brug tussen diverse belevingswerelden. Tussen wetenschap en spiritualiteit, tussen het tastbare en het ontastbare. Zijn weg ging via de traditionele psychologie en filosofie naar spiritualiteit en kwantumfysica. Hij onderzocht leef en denkwijzen van verschillende culturen en succesvolle rolmodellen om te ontdekken wat het geheim is van een succesvol, gezond en happy leven. Robin gelooft in voortschrijdend inzicht. In een 'waarheid' die telkens evolueert. In een maatschappij dat elke dag in beweging en ontwikkeling is. Zijn onderzoek houdt daarom nooit op en is hij elke dag op weg om het creërend vermogen van de mens verder te versterken.

 

Robin heeft een rijke ervaring opgedaan zowel in het leven, het bedrijfsleven als in de topsport. Hij is auteur van onder meer het boek 'In the Winning Mood' en coacht in binnen en buitenland ondernemers, topsporters, managers, medewerkers, artiesten, trainer/coaches zowel individueel als in groepsvorm. Robin's bezieling is het toevoegen van vreugde en succes aan het leven! 

 

Onder meer VFL Wolfsburg Frauen, FC Twente Vrouwen, PSV Vrouwen, FCTwente, Erik ten Hag, Foppe de Haan, Johan Cruijff College, Rabobank Nederland, Corpofit, Gamma, maakten reeds gebruik van zijn kunde als profiler, coach en team ontwikkelaar.

Boeken 3D png.png
bottom of page