top of page

t o p sp o r t
p r o f i e l s c h e t s e n 

Wie ben ik, wat wil ik? Wat is mijn passie? Wat past bij mij? Wat geeft me energie? Op alle gebieden; werk, studie, al je leefgebieden

Meditating in Mountains

m e n t a l e
b e g e l e i d i n g

Studiekeuze ondersteuning; Studievaardigheden ondersteuning; Profielschetsen voor werkgroepen

58978492_2453398441360879_7580368375495262208_n.jpg

t e a m
o n t w i k k e l i n g

Ondernemers profielen; Loopbaan trajecten; Individuele profielen; Teamprofielen en Organisatie profielen

p r o d u c t e n
e n  b o e k e n

Individueel topsporters profiel; Coachprofiel; Teamprofiel voor het bevorderen van flow en optimale prestaties 

Highlights

waar ben je naar onderweg?

Stel je vaart in een bootje op het water. Naar welk eiland vaar je? Wat is je koers, wat is de richting die vaart? Merk je dat je een stukje de ene kant op vaart, om vervolgens weer een andere kant op te varen? Uiteindelijk vaar je rondjes en kom je telkens weer op hetzelfde punt uit?
Ben je klaar met dagelijks dezelfde koers te varen naar dezelfde bestemming? Verlang je naar nieuwe oorden? Verlang je naar voldoening, passie en energie? Wil je weer kunnen genieten van je reis, vanuit het verlangen naar je nieuwe bestemming? Je nieuwe doel?

Op welk leefgebied je vraag ook ligt, er is zoveel meer mogelijk dan je denkt. De mogelijkheden zijn er en je beschikt over meer kwaliteiten en talenten dan je denkt. Het is een kwestie van zien en doen. Ontdek wie ben ik, wat wil ik echt? Wat zijn mijn drijfveren, waarin ontdek ik mijn echte passie.


Wat gaaf om dat te ontdekken! Wil je nog een stap verder? Dat kan. Tijdens een coaching sessie gaan we vanuit jouw profiel nog dieper in op het onderdeel 'hoe je bereikt wat je wilt'. Hoe je de benodigde overwinningen haalt op jezelf, hoe je je vaste (comfortzone) patronen doorbreekt. Je krijgt krachtige tools om in de juiste mindset te komen, zodat het makkelijker en leuk wordt om tot actie over te gaan. Het bereiken van dat wat je wilt is dan een kwestie van tijd.
 

Of het nu gaat om je werk, je studiekeuze of gericht op andere leefgebieden in je dagelijks leven? Robin neemt je met zijn unieke 'Profiling kunde' mee op weg naar jouw ontknoping. Een inspirerende ervaring op weg naar jouw nieuwe toekomst! Oh ja.....de heerlijke koffie staat klaar.

School Notebook

STUDIEKEUZE Profielschets

Toen ik naar school ging, vroeg de meester mij wat ik later wilde worden als ik groot ben. Ik schreef op.... 'Gelukkig!'.....

De meester vertelde mij dat ik de opdracht niet had begrepen, en ik vertelde hem dat hij het leven niet begreep.
 

'John Lennon'

De juiste studiekeuze is van essentieel belang voor je geluksbeleving. Doen wat bij je past maakt alles makkelijker en haalt je kwaliteiten en talenten die in je zitten naar boven. Om te ontdekken wat je echt wilt is ronduit een enorme uitdaging deze tijd. Een belangrijke keuze op een vroeg punt in je leven. Je zult veel tijd gaan spenderen aan je studie. Het studiekeuze profiel geeft je inzicht in wat echt bij je past, in wat je motiveert.
Zodat je deze studietijd energieker en plezieriger zult beleven. Het draagt bij aan je studie resultaten en bovendien wordt je opgeleid voor dat wat je echt wilt. Op weg naar jouw geluk, vreugde en een succesvolle toekomst! 

bottom of page