top of page

persoonlijke

coaching

Na een individueel of profielconsult is het mogelijk om te kiezen voor periodieke individuele coaching. Je weet je doel en je wilt dit absoluut bereiken, maar je oude overtuigingen houden je al zo lang in een mentaal gevangenschap? Je vervalt telkens weer in je oude patroon en bewandelt weer die doodlopende weg? Je hebt geen tijd of energie om er mee aan de slag te gaan of je denkt dat het je toch niet lukt? Je ziet telkens maar weer beren op de weg en zit in een vicieuze cirkel. Tijd om voor een doorbraak te zorgen. Geen gemaar, tijd voor 'JA'. Tijdens de coaching sessies gaan we aan de slag om deze oude patronen te doorbreken en ontwikkelen we met MINDPOWER nieuwe overtuigingen welke leiden tot de juiste acties. We bouwen constructief aan je nieuwe toekomst en je komt stap voor stap meer los van dat wat je nu nog in de greep houdt. Je realiseert meer RUST, meer energie voor je acties en je wordt baas over je gedachten. Je zelfvertrouwen wordt sterker en sterker. Meer en meer handel je vanuit rust en vreugde op weg naar je uiteindelijke doel.

mentale rust, onverstoorbaarheid en zelfvertrouwen

geen berg te hoog met jouw mentale kracht

'Hoe blijf ik onverstoorbaar ongeacht omstandigheden'. Dat is de basis van Mentale kracht. Ik leer topsporters omgaan met hoge druk. Om met de verwachtingen van de buitenwereld om te gaan. Om goed onverwachte wendingen te handelen. Ze leren om geconcentreerd en gefocust in het 'nu' te zijn op het moment dat ze voor een miljoenen publiek het veld betreden en top moeten presteren. Ze leren om bij zichzelf te blijven, in de energie te blijven en 'schijt' te hebben aan dat wat de buitenwereld van ze denken.

 

Ook jij bent een 'topsporter', maar dan op jouw vakgebied. Op jouw leefgebieden. Waar je ook mee worstelt, op welk gebied dan ook. In je privé leven, op je werk of tijdens je studie. Ook jij kunt net als die topsporter leren om onverstoorbaar te zijn. Om je onzekerheid los te laten en in je rust te blijven. Te jongleren met gebeurtenissen die zijn zoals ze zijn. Zodat je in je helderheid blijft, in je energie blijft en de juiste keuzes maakt. Om uiteindelijk tot je inspirerend handelen en positief creërend vermogen te komen. Geen berg is voor jou te hoog!

Meer en meer worden we slachtoffer van stress. Stress is de hoofdoorzaak van dat ‘het gas op is’, ‘het emmertje overloopt’, ‘het lontje korter wordt’ of dat we zelfs het compleet opgebrand raken. Stress is een sluipmoordenaar die ons van binnenuit meer en meer verlamt en beschadigd. Zowel lichaam als geest leveren elke dag aan kracht in. Merk je dat het allemaal niet meer uit je vingers komt, dat je veel dingen niet meer op kunt brengen? Heb je gewoon geen zin meer in de dingen die je oorspronkelijk plezier gaven? Dan is het tijd om weer BAAS te worden in eigen HOOFD! Baas worden over je eigen gedachten in combinatie met praktische oefeningen maken Robin's rustcoachingsprogramma tot een belangrijk wapen om stress te lijf te gaan en de rust, energie en vitaliteit weer in je terug te laten keren.

Enkele RESULTATEN:
 

 • Ik heb eindelijk meer rust in mijn hoofd, ik ben nu de baas over mijn gedachten

 • Ik presteer beter (z)onder druk en laat me niet meer leiden door stress

 • Ik beleef weer plezier in de dingen die ik doe

 • Meer en meer weet ik weer easy en relaxed mijn doelen te bereiken

 • Eindelijk komt ‘het’ weer uit mijn vingers

 • Ik heb geen moeite meer om mijn grenzen aan te geven

 • Mijn creativiteit stroomt weer

 • Ik ga weer energiek door het leven

 • Ik heb geen tijd tekort meer, ik geniet van veel meer vrije tijd

 • Vanuit mijn rust en mijn nieuwe ritme werk ik veel efficiënter

 • Ik zag door de bomen het bos niet meer. Maar nu heb ik alles weer op een rijtje

IK BEN WEER BAAS
IN EIGEN HOOFD

hoogsensitiviteit

maak hoogsensitiviteit tot je kracht

Heb je last van overprikkeling, is de buitenwereld overweldigend voor je? Verlies je plotseling je energie om schommel je van hoog naar laag in je stemmingen? Merk je dat je zomaar stemmingen overneemt van anderen? Ben je overgevoelig, voel je van alles aan. Vind je het lastig om in omgevingen te zijn met veel mensen? Moeite met concentreren? Worstel je met een grote mate van verantwoordelijkheid? Ben je zelfkritisch en is het nooit goed genoeg? Kan je zelfvertrouwen een flinke 'boost' gebruiken? Wil je lekker krachtig en weerbaar zijn? Wil je in je rust zijn, in balans? Wil je bouwen aan een gezonde positieve zelf kijk? Wil je leren in je energie te blijven in drukke impulsrijke omgevingen? Wil je controle over hoe jij je voelt? Maak hoogsensitiviteit tot je kracht!     

bereik je doelen

Soms heb je even een stok achter de deur nodig. Je kent het vast wel.... telkens weer terugvallen in het oude patroon. Bepaalde uitdagingen kunnen telkens weer terugkeren of hardnekkig zijn. Je onderbewustzijn heeft namelijk de touwtjes in handen en die verander je niet zomaar. Het is de belangrijkste en krachtigste schepper van je toekomst. Wat je bewust ook probeert te doen, de ingesleten programma's spelen telkens weer af en houden de bestaande situatie in stand. Je acties om de situatie te veranderen stranden. Wat nu als er zo'n hardnekkig ongewenst programma in je onderbewustzijn actief is waardoor het gewoonweg niet lukt dat te realiseren wat je graag wilt? Dan moeten we even samen de boel doorbreken. En dat doen we op een hele simpele manier. Het allerbelangrijkste is dat je bereid bent om consequent het aangereikte uit te voeren. En dat maken we zo leuk, dat je vanzelf de discipline zult hebben om het te doen! We maken gebruik van ontspanning in combinatie met simpele maar uiterst krachtige mentale programmeertechnieken verpakt in de nieuwste multimediale technologieën. Het geeft je rust, vertrouwen en vooral de juiste inspirerende manifestatie kracht om uiteindelijk de toekomst te kunnen maken zoals jij die voor ogen hebt.

JE TOEKOMST IS MAAKBAAR

alles in één

je complete droombaan traject

coachingstraject van sloopbaan naar droombaan

Verandering is Mindset! Verandering in je werk gaat gepaard met verandering in je denkwijze.

Het begint in eerste plaats met bewustwording, met twee belangrijke vragen; ‘Wie ben ik en wat wil ik echt?’ Ofwel waar ligt mijn passie? Wat geeft mij energie? Je innerlijke brandstof dat in je opgeslagen ligt en dolgraag tot uiting wil komen via je unieke persoonlijke karaktereigenschappen, kwaliteiten en talenten. Je gouden mix!

Het maken van keuzes en zetten van stappen, vanuit het verkregen inzicht, is de volgende uitdaging.
Je mindset is een sterke beïnvloeder. Je oude manier van denken brengt je onbewust automatisch telkens weer in oude herhalende situaties. Wanneer je merkt dat het je maar niet lukt om uit het ‘oude’ te stappen. Of te maken hebt met afwijzing na afwijzing gedurende het sollicitatieproces. Dat angst voor het onzekere en onbekende je dwars zit. Dan is je mindset daar de oorzaak van. Een factor die in loopbaantrajecten vaak over het hoofd wordt gezien.
 
Je eigen overtuigingen, conditioneringen, gewoonten en de mate waarin je in jezelf gelooft zijn cruciaal in het bewerkstelligen van daadwerkelijke verandering.
Naast dat we via een Profielschets al in één sessie antwoorden vinden op de twee belangrijke vragen ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’, pakken we tijdens de coaching sessies de verandering van je Mindset aan. We ‘installeren nieuwe software’, dat je hardware en actieradius aanstuurt. Ofwel het nieuwe denken, zorgt voor het nieuwe doen! Je vindt niet je nieuwe job, je creëert je nieuwe job!

We gaan aan de slag met het laten zien van 'je nieuwe ik'. Je krijgt krachtige input voor de inhoud van je 'Social Channels', je Linked In profiel. Tips hoe je deze eruit kunt laten springen. Alles op basis van 'wie je bent!'

Wij werken aan hoe je jezelf krachtiger kunt ‘vermarkten’, hoe je jezelf beter kunt presenteren. Hoe je krachtig, doortastend tot actie overgaat en makkelijker belangrijke stappen zet. Je treedt nieuwe netwerken binnen.
Verbinden is het sleutelwoord. Alles vanuit de basis; je nieuwe krachtige mindset. De ‘software’ dat maakt dat je je comfortabel en vertrouwt voelt met je 'nieuwe ik'.

Onze tijdelijke gezamenlijke reis is een avontuur, een uitdaging. Maar wel een hele leuke en een inspirerende!
Maar dat had je vast al van anderen vernomen van wie je mijn gegevens hebt ontvangen.  Ga je mee?

bottom of page