top of page

coachingstraject van sloopbaan naar droombaan

Verandering is Mindset! Verandering in je werk gaat gepaard met verandering in je denkwijze.

Het begint in eerste plaats met bewustwording, met twee belangrijke vragen; ‘Wie ben ik en wat wil ik echt?’ Ofwel waar ligt mijn passie? Wat geeft mij energie? Je innerlijke brandstof dat in je opgeslagen ligt en dolgraag tot uiting wil komen via je unieke persoonlijke karaktereigenschappen, kwaliteiten en talenten. Je gouden mix!

Het maken van keuzes en zetten van stappen, vanuit het verkregen inzicht, is de volgende uitdaging.
Je mindset is een sterke beïnvloeder. Je oude manier van denken brengt je onbewust automatisch telkens weer in oude herhalende situaties. Wanneer je merkt dat het je maar niet lukt om uit het ‘oude’ te stappen. Of te maken hebt met afwijzing na afwijzing gedurende het sollicitatieproces. Dat angst voor het onzekere en onbekende je dwars zit. Dan is je mindset daar de oorzaak van. Een factor die in loopbaantrajecten vaak over het hoofd wordt gezien.
 
Je eigen overtuigingen, conditioneringen, gewoonten en de mate waarin je in jezelf gelooft zijn cruciaal in het bewerkstelligen van daadwerkelijke verandering.
Naast dat we via een Profielschets al in één sessie antwoorden vinden op de twee belangrijke vragen ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’, pakken we tijdens de coaching sessies de verandering van je Mindset aan. We ‘installeren nieuwe software’, dat je hardware en actieradius aanstuurt. Ofwel het nieuwe denken, zorgt voor het nieuwe doen! Je vindt niet je nieuwe job, je creëert je nieuwe job!

We gaan aan de slag met het laten zien van 'je nieuwe ik'. Je krijgt krachtige input voor de inhoud van je 'Social Channels', je Linked In profiel. Tips hoe je deze eruit kunt laten springen. Alles op basis van 'wie je bent!'

Wij werken aan hoe je jezelf krachtiger kunt ‘vermarkten’, hoe je jezelf beter kunt presenteren. Hoe je krachtig, doortastend tot actie overgaat en makkelijker belangrijke stappen zet. Je treedt nieuwe netwerken binnen.
Verbinden is het sleutelwoord. Alles vanuit de basis; je nieuwe krachtige mindset. De ‘software’ dat maakt dat je je comfortabel en vertrouwt voelt met je 'nieuwe ik'.

Onze tijdelijke gezamenlijke reis is een avontuur, een uitdaging. Maar wel een hele leuke en een inspirerende!
Maar dat had je vast al van anderen vernomen van wie je mijn gegevens hebt ontvangen.  Ga je mee?

bottom of page