top of page

Persoonlijke Profielschetsen

Profielschets

Wie ben ik, wat wil ik? En hoe bereik ik dat wat ik wil?

Op welk leefgebied je vraag ook ligt, er is zoveel meer mogelijk dan je denkt. Mogelijkheden zijn er altijd en je beschikt over meer kwaliteiten en talenten dan je denkt. Het is een kwestie van zien en doen. Ontdek wie ben ik, wat wil ik echt? Wat zijn mijn drijfveren, waarin ontdek ik mijn echte passie. Wat gaaf om dat te ontdekken tijdens een verfrissende, richtinggevende en inspirerende sessie.

Of het nu gaat om je werk, je studiekeuze of gericht op andere leefgebieden in je dagelijks leven? Robins werkwijze is pure ambacht, geen computer gegenereerde profielen. Het gesprek is een ware beleving. Robin neemt je met zijn unieke 'Profiling kunde' mee op weg naar een duidelijk helder inzicht. Spot on, 'to the point' en vol mogelijkheden. Na één gesprek stap je met een positief en energiek gevoel de deur uit. Met een inspirerende ervaring rijker op weg naar jouw nieuwe toekomst!

Keyboard and Mouse

Studiekeuze Profiel

De juiste studiekeuze is van essentieel belang voor je geluksbeleving. Doen wat bij je past maakt alles makkelijker en haalt je kwaliteiten en talenten die in je zitten naar boven. Om te ontdekken wat je echt wilt is ronduit een enorme uitdaging deze tijd. Een belangrijke keuze op een vroeg punt in je leven. Je zult veel tijd gaan spenderen aan je studie. Het studiekeuze profiel geeft je inzicht in wat echt bij je past, zodat je deze studietijd energieker en plezieriger zult beleven. Het draagt bij aan je studie resultaten en bovendien wordt je opgeleid voor dat wat je echt wilt. Op weg naar jouw geluk, vreugde en een succesvolle toekomst! 

Toen ik naar school ging, vroeg de meester mij wat ik later wilde worden als ik groot ben. Ik schreef op.... 'Gelukkig!'.....

De meester vertelde mij dat ik de opdracht niet had begrepen, en ik vertelde hem dat hij het leven niet begreep.
 

'John Lennon'

bottom of page